Skip links

Arrangementen

Bij Restaurant aan de Spuihaven bieden wij verschillende arrangementen aan. Wij denken graag met u mee over de verschillende gebeurtenissen en evenementen die u wilt vieren. Wij nemen alle zorgen uit handen waardoor u terug kunt kijken op een memorabele dag. Aan de Spuihaven beschikt over een mooie ruimte die deels of juist volledig afgehuurd kan worden.

Organiseer een persoonlijk en intiem diner voor grote gezelschappen of een walking dinner voor 50 personen! De dag zal een onvergetelijke ervaring worden en uw gasten zullen hier nog lang over na praten.

Heeft u interesse om een arrangement/event bij ons te boeken? Neem contact met ons op via 078-785 31 47 of info@spuihaven.nl. Tijdens de geplande afspraak zullen we de wensen en behoeften doornemen, zodat de dag werkelijk prachtig gaat worden.

Arrangementen spuihaven

Hieronder vindt  u een overzicht van een aantal verschillende mogelijkheden die Aan de Spuihaven te bieden heeft voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Walking Dinner
Geniet van een Walking dinner in ons restaurant. Wij toveren het binnen een handomdraai om tot een unieke locatie door alle tafels weg te halen. Natuurlijk bieden we ook nog zitplaatsen aan. Geniet van de culinaire creaties van chef Ezzat. Het wordt geserveerd in kleine porties en meerdere gangen. Laat u en uw gasten heerlijk in de watten leggen. De Walking dinners worden aangeboden vanaf 20 personen, tot 50 personen. Alle menu’s worden naar uw wens samengesteld.

Banqueting op locatie
Banqueting op locatie biedt de flexibiliteit van uw eigen locatie, met de heerlijke gerechten van Restaurant aan de Spuihaven. Onze banqueting is gevuld met gezonde en gevarieerde luxe hapjes en maaltijden.

Diner
Er zijn verschillende redenen te verzinnen voor een gezellig diner met uw naasten. Wij denken dan ook graag met u mee om voor een gezelschap een heerlijk diner samen te stellen. Kies voor een gastronomisch menu of juist een casual setting.

Recepties/Borrels/Feestavonden
Gezellig samenzijn in de vorm van een receptie, een borrel of gewoon een feestavond is ook mogelijk. De verschillende mogelijkheden nemen we graag met u door.

Zakelijke events
Een zakelijk event organiseren? Dit kan ook bij Restaurant aan de Spuihaven. Van een gezellige bedrijfsborrel tot een netwerkevent, de mogelijkheden zijn breed bij ons. Geniet van een hoge mate van comfort en voldoende privacy. Daarnaast hebben we genoeg audiovisuele middelen ter beschikking om uw event tot een succes te maken.

Overige informatie en prijzen

Afhuren ruimte
Voor het afhuren van een ruimte hanteren wij vaste tarieven en een minimum afname. Hierbij zit er nog verschil in doordeweekse en weekenddagen.

Prijslijsten
Wij bieden een persoonlijke offerte aan die volledig aansluit op uw feest of evenement. We plannen een graag een persoonlijke afspraak met u in om de wensen en behoeften door te nemen.

Heldere afspraken
Wij houden van heldere afspraken. Daarom maken wij bij al onze offertes en besprekingen heldere afspraken zodat iedereen weet wat we van elkaar kunnen verwachten. Denk hierbij aan de termijn voor het annuleren van het evenement, het doorgeven van het aantal personen maar ook de dieetwensen van de gasten.

Kinderen
Natuurlijk bieden wij ook de ruimte voor kinderen. Een gedeelte van de ruimte kan worden omgetoverd tot kinderruimte. Aangekleed met kleurplaten, chips of andere wensen zullen ook de kinderen een geweldige ervaring beleven.

Audiovisuele middelen
Om uw event tot een groot succes te brengen bieden wij audiovisuele middelen aan. Hierdoor kunt u zonder moeite uw presentatie geven of de muziek door de boxen laten galmen. Laat ons vooraf weten welke audiovisuele middelen u nodig hebt.