Skip links

Walking Dinner

Bij Restaurant aan de Spuihaven bieden wij de mogelijkheid voor een walking dinner. In een handomdraai toveren wij ons restaurant om tot een unieke locatie waar de tafels niet meer aanwezig zijn. Uiteraard zullen er nog een aantal zitplekken zijn. Reserveer een walking dinner bij restaurant aan de Spuihaven.

Heeft u interesse om een walking dinner bij ons te boeken? Neem contact met ons op via 078-785 31 47 of info@spuihaven.nl.

Arrangementen spuihaven

Wat is een walking dinner?

Een walking dinner is een diner waarbij de gerechten op een tafel staan en de gasten rondlopen. Bij dit informele concept nemen we afscheid van de vaste zitplekken aan tafel en vergroten de sociale interactie van een goed gezelschap. Het is een unieke ervaring die uw zintuigen weet te prikkelen.

Het is het perfecte arrangement voor verschillende gelegenheden. Zo is het mogelijk om een informele bijeenkomst te organiseren met vrienden of juist een zakelijk evenement waarbij netwerken centraal staat. Wandel van gerecht naar gerecht en ervaar de unieke elementen van een walking dinner.

De verschillende gerechten van een walking dinner

Bij binnenkomst worden u en uw gasten verwelkomd met sprankelende drankjes en heerlijke amuses om de smaakpapillen wakker te schudden. Op de verschillende tafels in de ruimte zul je verschillende kleine gerechten aantreffen. Deze nemen u mee op een reis van verschillende smaken, maar elke smaak zal uw verwachting overtreffen.

Reserveer een walking dinner bij Restaurant aan de Spuihaven

Wilt u zelf de charme ervaren van een walking dinner? Reserveer dit bij Restaurant aan de Spuihaven. Laat u verrassen door de verschillende smaken, gerechten en dranken. Het is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Neem contact met ons op via onderstaande button.