Skip links

Fine dining Dordrecht

Bent u op zoek naar een restaurant in Dordrecht met het fine dining concept? Kom langs bij Restaurant aan de Spuihaven. Hier wordt fine dining een ware culinaire ervaring en avontuur in Dordrecht. Chef Ezzat brengt de klassieke Franse keuken samen met de smaakvolle keuken van Noord-Afrika. Met zijn Egyptische roots combineert hij kruiden en specerijen met bijzondere technieken om u gastronomisch te verrassen.

Ervaar het fine dining concept zelf in Dordrecht

Fine dining is dineren in een gastronomisch restaurant. De gerechten worden gemaakt met hoogstaande ingrediënten. Naast de gerechten is ook de ambiance in het restaurant excellent. De bediening is professioneel en zorgt ervoor dat uw restaurantbezoek tot in de puntjes perfect geregeld is. Ervaar het unieke concept zelf in Restaurant aan de Spuihaven in Dordrecht.

Ontdek het Rencontre de Culture menu

Laat u verrassen door ons Rencontre de Culture menu, die wij compleet maken met passende wijnen voor een optimale ervaring. Onze gerechten zijn geïnspireerd door rijke culinaire tradities van beide culturen. De Franse keuken met Noord-Afrikaanse invloeden zorgen voor hoogwaardige gerechten waar smaak en beleving samenkomen.

Kenmerken van fine dining

Fine dining is een uniek concept, waarbij er een aantal kenmerken zijn die van belang zijn dat het fine dining mag heten:

  • Het gebruik van hoogwaardige ingrediënten.
  • De gerechten worden gemaakt met verfijnde bereidingswijzen.
  • De service in het restaurant in subliem en zal er altijd voor zorgen dat u op de beste manier wordt geholpen.
  • Fine dining bestaat uit meerdere kleine gerechten.
  • De uitgebreide wijnkaart mag niet ontbreken. Deze wijnen zullen perfect passen bij de gerechten.

In ons restaurant kunt u kiezen voor het menu van de chef of voor ons à la carte menu.

Reserveer fine dining in Dordrecht bij Restaurant aan de Spuihaven

Wilt u zelf de luxe ervaren van fine dining in ons restaurant? Reserveer dan een plek via onderstaande button. Ontdek de perfecte combinatie van verfijnde smaken, onze gastvrijheid en de ambiance in het restaurant. Fine dining in Dordrecht was nog nooit zo betoverend. Neem contact met ons op via onderstaande button of reserveer via ons reserveringssysteem.