Skip links

Banqueting op locatie

Bent u op zoek naar banqueting mogelijkheden op locatie? Restaurant aan de Spuihaven biedt verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf. Heeft u interesse in banqueting op locatie van Restaurant aan de Spuihaven? Neem contact met ons op via 078-785 31 47 of info@spuihaven.nl.

Banqueting op locatie voor uw evenement

Banqueting op locatie biedt de flexibiliteit van uw eigen locatie, met de heerlijke gerechten van Restaurant aan de Spuihaven. Onze banqueting is gevuld met gezonde en gevarieerde luxe hapjes en maaltijden. De gerechten bereiden wij voor in onze eigen keuken en nemen wij mee naar de locatie van het evenement. Hier presenteren wij de verschillende opties op een prachtige maar professionele manier.

Uitgebreide banqueting mogelijkheden

De voordelen van een banqueting zijn uitgebreid. Doordat het evenement volledig op uw eigen locatie is te organiseren, kunt u een volledig persoonlijke draai geven aan het evenement. Hierdoor kunt u het bijvoorbeeld perfect laten aansluiten op uw eigen uitstraling.

Daarnaast zijn er verschillende opties mogelijk voor de catering op locatie. Denk hierbij aan een buffet of juist een formeel meergangen diners. Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen dat het perfect aansluit op uw evenement.

Voor welke evenementen is het geschikt?

Er zijn verschillende evenementen waarvoor de banqueting op locatie een geschikt middel is om in te zetten. Een greep uit de verschillende evenementen:

  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Borrels
  • Jubileumvieringen
  • Bruiloften
  • Conferentie

Natuurlijk zijn er naast deze evenementen nog meer mogelijkheden. Organiseert u een evenement en wilt u gebruik maken van de services van restaurant aan de Spuihaven? Neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee.

Banqueting services in Dordrecht en omstreken

De banqueting services van restaurant aan de Spuihaven zijn beschikbaar in Dordrecht en omstreken, maar ook in de rest van Nederland komen we graag langs op locatie.  Of het nu gaat om een bruiloft, receptie, zakelijke bijeenkomst of een ander evenement, met de hapjes en drankjes van restaurant aan de Spuihaven wordt het een groot succes.

Wij zorgen dat het snel wordt geregeld en dat het banquet precies overeenkomt met uw wensen. Hierdoor nemen we een groot deel van de zorgen volledig uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie over banqueting op locatie.