Skip links

High Wine

Geniet van de beste high wine ervaring in Dordrecht

Kom volop genieten van de beste high wine ervaring en culinaire hoogstandjes bij Restaurant aan de Spuihaven in Dordrecht. We nodigen je uit voor een onvergetelijke middag met onze verfijnde wijnen. Of het nu gaat om een speciale viering, een romantische date of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden, onze high wine biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijke wijnen en smaakvolle gerechten in een sfeervolle omgeving met uitzicht op de Spuihaven.

High wine

Een wijnreis door onze ervaren sommelier

Laat je verwennen door onze selectie van verfijnde wijnen, zorgvuldig uitgekozen door onze ervaren sommelier. Elk glas is perfect afgestemd op een bijpassend gerecht, samengesteld door onze gepassioneerde chef-kok. Tijdens deze middag serveren wij vijf verschillende wijnen.

Een onvergetelijke ervaring

Onze high wine in Dordrecht is meer dan alleen een culinaire ervaring; het is een reis door smaken, geuren en texturen die al je zintuigen zullen prikkelen. Van het eerste glas tot het laatste gerecht, elke hap en slok neemt je mee op een smaakvol avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Reserveer jouw high wine ervaring in Dordrecht

De high wine is beschikbaar van vrijdag tot en met zondag en is te reserveren vanaf 2 personen. Maak van je avondje uit een onvergetelijke ervaring en reserveer nu je plekje voor onze high wine in Dordrecht. Klik op onderstaande knop om te reserveren en laat je verrassen door een middag vol culinair genot!

Prijs: €59,50 per persoon